19.2. 2007
Joukkueessa vallitsee hyvä fiilis

Jonas Portin on Jaron oma kasvatti, ja tuntenut edustusjoukkueen pelaajien kasvot jo pienestä asti. Tälle kaudelle on Jonaskin saanut opetella muutaman nimen lisää. "Uusiin kavereihin on kerennyt hyvin tutustumaan ja heidän kanssaan asiat pelaavat hyvin. Kaikki ovat tosi hyviä jätkiä, ja joukkueessa onkin todella hyvä fiilis", kehuu Jonas.

Jonas ei myöskään ole huolissaan LiigaCupin parista tappiosta, vaan hänen mukaansa alkukausi on kokonaisuudessaan sujunut hyvin ja joukkue on hyvin aikataulussa. "Ekat pelit oli sellaista pientä hakemista, ja niin pitääkin olla kun joukkueessa on uusia pelaajia ja uusi valmentaja. Pelit ovat kuitenkin parantuneet koko ajan, joten aikataulussa ollaan".

"Tämä viikko harjoitellaan kovaa, ja lähdetään luottavaisin mielin Turkuun Interiä vastaan. Ottelusta tulee mielenkiintoinen, sillä ottelu pelataan ulkona tekonurmella. Interillä on myös nuori joukkue, joten kova ottelu on viikonloppuna tiedossa. Kolme pistettä on kuitenkin tarkoitus kotiin tuoda", Jonas kommentoi tulevaa ottelua.

LiigaCupin vierasottelu Interiä vastaan alkaa Kupittaalla lauantaina 24.2.2007 klo. 15.00.