Veikkausliigan Sarjalippukirja myynnissä Hulluilla Päivillä

Varmista paikkasi suomalaisen huippujalkapallon pariin ja hanki ainutlaatuinen Sarjalippukirja. Kirja sisältää kymmenen pääsylippua, jotka voit vapaasti hyödyntää missä tahansa Veikkausliigan 182:ssa ottelussa kauden 2007 aikana. Millä tahansa paikkakunnalla, missä tahansa ottelussa. Sarjalippukirjoja on myynnissä rajoitettu määrä ja vain Hulluilla Päivillä 4 päivän ajan. Ole nopea ja käy ostamassa omasi Stockalta 28.3. alkaen. 10 pääsylippua sisältävän Sarjalippukirjan hinta on 65€.

Sarjaliput eivät ole henkilö- tai seurakohtaisia, ja niinpä voit itse valita käytätkö liput yksin vai tarjoatko kaverillesi liput illan matsiin. Kaveriporukka käyttää sarjalippukirjan yhdellä kertaa, perheenisä menee viiteen otteluun jälkikasvun kanssa, mutta tosifani reissaa oman suosikkijoukkueen mukana kenties hyödyntäen sarjalippukirjaa koko kauden ajan.

Tämä on siis täydellinen ratkaisu kausikortinkin haltijalle, sillä sarjalipuilla voit seurata suosikkijoukkueesi vierasotteluita.

Sarjalippukirja sisältää myös muita tarjouksia ja etuja, laajan Veikkausliigainfon sekä otteluohjelman ja fanituotevalikoiman esittelyn.

Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta jalkapalloviihteestä ja tunnustamaan väriä!

www.hullutpaivat.fi ja www.veikkausliiga.com

Takaisin >>