19.2. 2007
Bra stämning i laget

Jonas Portin är en av Jaros egna produkter och har känt en hel del av spelarna i representationslaget i flera år. Till denna säsong har även han fått lära sig en del nya namn.    "Jag har lärt känna de nya killarna bra och vi kommer överens väl. Alla killarna är trevliga typer och vi har en toppen stämning i laget” , tycker Jonas.

Jonas är inte heller särskilt orolig över förlusterna i ligacupen utan är relativt nöjd över hur försäsongen hittils gått. "Vi sökte vårt spel en del  i de första matcherna, vilket är helt naturligt med en del nya killar i laget och en ny tränare. Spelet har utvecklats och förbättrats en hel del sen dess, så tidtabellen håller”.

"Denna vecka tränar vi rätt hårt och åker med starkt förtroende till Åbo för matchen mot Inter.  Matchen blir säkert intressant eftersom matchen spelas utomhus på konstgräs. Inter har också ett ugnt lag så vi kan säkert vänta oss en hård match i helgen. Vi har ändå tänkt hämta 3 poäng med oss hem”, kommenterar Jonas den kommande matchen.

LigaCup matchen borta mot Interiä spelas på Kuppis lördagen den 24.2 kl 15.00