31.10. 2002
Kalliokoski Jaroon

Kokkolaisseura KPV-j:n lupaava puolustaja Niko Kalliokoski pelaa ensi kaudella Jarossa. Hän allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen torstaina.
Niko on täyttänyt 20 ja on kookas puolustaja, joka on 184 cm pitkä ja painaa 76 kg. Hän on ollut KPV:lle uskollinen siitä saakka kun siirtyi seuraan 10-vuotiaana.
-Olen puhunut Siku Boströmin kanssa, joka sanoo että luultavasti minusta tehdään joukkueen toppari, Niko sanoo. Niko lisää, että omasta mielestään hänen vahvuuksiaan ovat pelin lukeminen, taklaukset, pääpeli ja pitkät rajaheitot, jotka helposti kantavat vastustajan maalille. Mahdollisina heikkouksina hän mainitsee pelin avaukset ja oman liikkuvuutensa.

Paul Lindholm kertoo, että sekä hän että Arto Halonen ovat pelanneet Nikoa vastaan Kakkosessa viime kesänä, ja heihin nuoren miehen kovuus ja laukaisu teki vaikutuken. -Otimme yhteyttä Nikoon jo heinäkuussa ja ilmoitimme Jaron olevan kiinnostunut hänen palveluksistaan ensi kaudella, Lindholm sanoo.

Huomenna perjantaina seura esittelee ainakin yhden uuden nimen, mutta saattaa olla että voimme julkistaa kaksi uutta sopimusta, Lindholm sanoo.