02.09. 2003

Kristian Sundqvist uusi Jaropomo

Jaron johtokunta on valinnut Kristian Sundqvistin seuran uudeksi toiminnajohtajaksi. Sundqvist on opiskellut historiaa Oulun yliopistossa, ja toiminut viime vuosina ylioppilaskunnan lehden päätoimittajna. Kokopäivätyö, jota hän on tehnyt 90-lopulta lähtien.

-Jaron toiminnanjohtajan työ on melkein kuin unelmatyö, Sundqvist sanoo. Tulen toimimaan nykyisessä työssäni marraskuun loppuun, jonka jälkeen aloitan Jarossa joulukuun alusta. Pyrin kuitenkin olemaan Jaron toimistossa ennen sitäkin, mutta luultavasti pääasiassa vain viikonloppusin, hän lisää.

Suunnitelmissa on, että kanslian kolme muuta työntekijää, Harry Niemi, Sonja Westerlund ja Lasse Mosander tulevat hoitamaan päivittäiset rutiinit johokunnan sekä Sixten Boströmin tuella kunnes Sundqvist on käytettävissä.

 

30-vuotialla Sundqvistilla on vankka Jaro-tausta. Hän aloitti pelaamisen Jaron F-junioreissa 80-luvun alussa ja oli mukana aina B-juniori-ikään saakka. Ensimmäiset Jaron ottelut hän kuitenkin näki lastenvaunuista. Isä Affe pelasi nimittäin Jaron edustusjoukkueen topparina. Myöhemmin isä toimi myös joukkueenjohtajana sekä seuran johtokunnan jäsenenä.

-Voidaan sanoa, että olen saanut jaro-hengen äidinmaidossa, Sundqvist sanoo.