1.11. 2004

Kim Ekroos korvaa Peltosen

23-vuotias Turusta ja TPS:ta tuleva Kim Ekroos on yksi Jaron kolmesta maalivahdista ensi kaudella. 190-senttistä Kimiä on pidetty yhtenä maame lupaavimpana maalivahtina, mutta hän ei silti ole onnistunut nappaamaan ykkösmaalivahdin paikkaa yhdessäkään liigajoukkueessa. Jaroon hän tulee täysin tietoisena siitä, että ainakin alussa hän on täälläkin toisena vaihtoehtona, ja että saattaa joutua kuluttamaan vaihtopenkkiä liigan käynnistyessä keväällä.

Hänella on takanaan kaksi kautta TPS:ssa -00 ja 03, mutta pelannut maalissa vain kaksi ottelua. Viime kaudella, jonka polvivamma pilasi, hän pelasi ensin Rakuunoiden organisaatiossa siirtyen myöhemmin Pargas IF:ään. Paraisilla hän pelasi vain yhden ottelun kauden aikana. I Pargas spelade han endast en match under säsongen. Vuonna 2003 hän pelasi kahdeksan ottelua PIF:ssa ja yhden TPS::ssa, eli kauden viimeisen liigaottelun, joka pelattiin erittäin huonoissa olosuhteissa Pietarsaaressa.

- Luulin polvivamman parantuvan ensimmäisen leikkauksen ja viiden kuuden viikon levon jälkeen. Itse asiassa olin kahdessa leikkauksessa ja lepäsin lähes 10 kuukautta, Kim kertoo viime kaudesta.
Kaudet -98-99 ja -99-00 Kim esiintyi ranskalaisessa RC Strasbourgin joukkueessa..
- Ranskassa oloni aikana, kävin myös Glasgow Rangersin ja Manchester Unitedin leireillä ja olin myös "Vanhan daamin", eli Juventuksen tarkkailussa, Kim sanoo.