Jimmy Wargh tillbaka till Jaro

Jimmy3.jpg (5590 bytes)

Jimmy Wargh 25, är tillbaka i moder föreningen Jaro, efter tre år i Norge. Redan 1994 tog Jimmy steget upp i Jaros A-trupp. Två  år senare bestämde han sig för att pröva vingarna i utlandet.  Skjetten som ligger en bit utanför Oslo, blev ny hemort
för Jimmy. Division två-laget med samma namn är ett topplag i serien, och planerna var att nu i höst stiga till div. ett.
Han har varje sommar under speluppehållet i
jimmy1.jpg (17584 bytes)
jimmy2.jpg (18663 bytes) Norge, semestrat i Jakobstad och då tränat några gånger med Jaro. -Hjärtat har alltid funnits i Jaro, säger Jimmy, som själv tagit initiativet till hemkomsten.
-Jag hade ett år kvar på mitt kontrakt med Skjetten, men då jag förklarade att jag vill flytta tillbaka till Jakobstad för att kunna avsluta mina studier vid handelsskolan, ställde de sig positiva till det.
Mittfältet har alltid varit  hans plats på planen, och han kommer att få en sådan roll också i Jaro, enligt Paananen, som säger sig vara väldigt glad över att ha fått Jimmy till Jaro. -Jag har följt med Jimmys utväckling under de tio jag varit i Jaro, och han har gått framåt varje år. -Vi får hoppas att han fortsätter på samma sätt, tillägger Paananen.

Bilderna är från Skjettens hemsida.