11.3. 2007
Emet tyytyväinen pisteeseen

Jaro haki lauantaina tasapelin Valkekoskelta. Läpi ottelun vahvasti pelannut, ja Jaron maalin viimeistellyt Jonas Emet oli tyytyväinen suoritukseen. ”Ensimmäinen jakso oli taas sellaista hakemista, eikä päästy peliin mukaan. Meille tuli liikaa helppoja syöttövirheitä. Pallo ei pysynyt omalla joukkueella millään. Haka oli niskan päällä ensimmäisellä jaksolla ja menikin ottelussa johtoon”, Emet kertoo.

Toisella puoliajalla Jaro onnistui tasoittamaan ottelun kovan prässin ja hyvän liikkeen ansiosta. ”Tultiin toiselle puoliajalle kovemmalla prässillä ja paremmilla jaloilla. Pallokin alkoi pysyä omalla joukkueella. Haka joutui luottamaan vastaiskuihin ja me saatiin enemmän tilaa. Vaikka toinen puoliaika oli meidän hallussa niin tulos taitaa olla oikeutettu, sillä Haka vei ensimmäistä. Peli olisi voinut kääntyä ihan kummalle vaan, ja täytyy muistaa että Valkekoskelta on aina vaikea hakea pisteitä.

Emet pelasi hyökkäävänä keskikenttänä, ja onnistui tasoittamaan ottelun reilu kymmenen minuuttia ennen loppua Toni Junnilan esityöstä. Aiemmin tällä kaudella Emet on pelannut puolustavampaa keskikentän paikkaa. ”Pelipaikka ei aivan uusi minulle ollut. Turussa pelasin siinä viimeksi parikymmentä minuuttia. Mut tällä pelipaikalla peli kulki oikein hyvin, ja ottelu olikin minun paras esitykseni tällä kaudella. Hyökkäävän keskikentän rooli sopii minulle mainiosti”.

Jaro päättää LiigaCupin ottelut keskiviikkona Ac Oulun vieraana. Voitto tuosta ottelusta antaisi Jarolle jatkopaikan. ”Lähdemme tavoittelemaan jatkopaikkaa, eikä Oulusta kelpaa mikään muu kuin voitto”, Emet tiivistää seuraavan ottelun.

Takaisin