23.3. 2007
Jaro mittaa KPV:n

Lauantaina Jaro iskee Kokkolassa yhteen KPV:n kanssa. Päävalmentaja Mika Laurikainen odottaa innolla kamppailua, ja ennustaa ottelusta tulevan tasainen. "KPV on hyvä joukkue jolla tavoitteet ovat liigassa ja pelistä tulee varmasti kova vääntö. Joukkue puolustaa tarkasti ja hyvät yksilöt takaavat vaarallisen hyökäyspelin”, kertoo Laurikainen.

KPV:stä täksi kaudeksi Jaroon siirtynyt Chad Botha odottaa myös ottelun olevan tiukka. ”Odotan ottelua innolla. En vain siksi että vastassa on minun viime kauden seura, vaan myös siksi että olen hieman sairastellut ja peliaika on jäänyt vähiin. Viime vuonna hävisimme Jarolle KPV:n kanssa selvästi, mutta tästä ottelusta tulee vaikea. KPV tulee varmasti taistelemaan viimeiseen asti. Hävisimme huonolla ottelulla aiemmin GBK:lle, joten KPV haluaa varmasti todistaa pystyvänsä myös kaatamaan meidät. Ja onhan kyseessä derby ottelu, joten sekin lisää taistelutahtoa. KPV pyrkii varmaankin luomaan rajusti painettta, mutta pystymme hallitsemaan sen ja sitä kautta saada otteen ja voittaa ottelu”, Chad pohtii.

Jaron kokoonpanosta puuttuvat lauantaina Jimmy Wargh ja Jonas Portin. Molempien vammat ovat pieniä, mutta estävät pelaamisen. Jimmy tulee olemaan mukana jo ensi viikon alussa, ja Jonaskin jo ensi viikon aikana. "Vammat ovat lieviä lihasvammoja enkä halua ottaa mitään riskejä. Annetaan heidän kuntoutua rauhassa. Jonakselta väliin jäävä U21-maajoukkuematka harmittaa erityisesti. Viikko on ollut joukkueelle fyysiseti erityisen vaativa ja tässä saa muutenkin olla tarkkana rasituksen ja levon suhteen. Hyvin siellä kuitenkin on väännetty vaikkei se koko aikaa ihan herkkua varmastikaan ole ollut", sanoo Laurikainen.

Ottelu on molemmille valmentajille, Laurikaiselle ja Tourulle, varmasti erikoinen. ”Itse muuten pelasin Toren valmennusuran ensimmäisessä joukkueessa joskus tuhat vuotta sitten. Silloin ei ihan heti tullut mieleen, että olisimme joskus valmentajina vastakkain pohjanmaan paikallisessa. Nyt sitten väännetään parikin peliä ennen liigakauden alkua", Laurikainen muistelee.

Ottelu alkaa pelataan lauantaina 24.3.2007 Kokkolassa klo. 16.15.

Takaisin