28.3. 2007
Valmistautuminen jatkuu Vaasassa

Jaron taival kohti Veikkausliigan avausta jatkuu harjoitusottelulla VIFK:ta vastaan Vaasassa. Ykkösessä hyvän kauden viime vuonna pelanneet vaasalaiset venyivät 1-1 tasapeliin Pietarsaaressa tämän kauden alussa. Jarolla on viime viikonlopulta allaan hieno peli, josta on varmasti hyvä jatkaa valmistautumista. "Vaikka viime lauantaina vaihteeksi voitimmekin, niin tekemistä kyllä riittää ennen kuin liiga alkaa. Pelitapaa ollaan kursittu kokoon pikkuhiljaa ja nyt on tarkoitus hitsata palat yhteen. VIFK on hyvin valmennettu, hyvään pallollisen peliin tähtäävä ryhmä ja siitä on hyvä jatkaa valmistautumista kesän koitoksia kohti", kertoo Jaron päävalmentaja Mika Laurikainen.

Viime kaudella VPS:n  paidassa Veikkausliigaa pelannut Mathias Kullström saa vastaansa vanhoja tuttujaan. ”Tunnen lähes kaikki VIFK:n äijät, joten tiedän että ottelusta tulee varmasti kova. He pelaavat samalla systeemillä kuin me. He haluavat pitää pallon maassa ja pelata hyvää futista. Vaikka meillä onkin alla todella kova harjoitusviikko, niin meidän pitää pystyä voittamaan Ykkösessä pelaavan joukkueen. Viimeksi ottelu päättyi 1-1, joten sitä tulosta lähdetään parantamaan”, Kullström toteaa.

Jaro matkaa ensi viikolla harjoitusleirille Kyprokselle, jossa se pelaa kaksi harjoitusottelua. Kullströmin mukaan leiri ei pyöri pelaajien mielessä vielä. ”Jokainen matsi on tärkeä, harjoitusottelut mukaanlukien. Se on valmistautumista Veikkausliigaan. Pelataan tämä peli täysillä ja treenataan viikko kunnolla loppuun, sen jälkeen keskitytään Kyproksen leiriin”, sanoo Kullström.

Ottelu alkaa Vaasassa tekonurmella torstaina 29.3.2007 klo. 16.30.

Takaisin