1.11. 2005
Jaakko Isteri uusi Jarossa


Jaakko ”Yaska” Isteri on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Jaron kanssa. Hän viihtyy parhaiten luovanao pallotaiturina ja keskikentän rakentajana, mutta hallitsee myös maalinteon. Hän on pelannut 50 liigaottelua tehden niissä yhteensä 10 maala.

Isteri on 170 cm pitkä ja painaa 70 kg. Hän myös harrastanut painia, joten hän pärjää kyllä huomattavasti isokokoisempia vastustajia vastaan kentällä.

Jaakko on lähtöisin Kemistä, mutta pelannut viisi edellistä kautta TP-47:n riveissä Torniossa. Aikaisemmin hän on edustanut kemiläisjoukkueita FC-88 ja KPT-85. Hänellä oli menestyksekäs ensimmäinen kausi liigassa 2004, joka vei hänet aina alle 21-vuotisten maajoukkueeseen, jossa on tähän mennessä pelannut neljä ottleua.

Isteri sai tarjouksia myös muilta seuroilta, mutta ei halunnut nimetä yhtäkään.

- Jaro on perinteinen liigaseura ja sillä on hyvä organisaatio, joten valinta oli minulle melko helppo, Jaakko Isteri sanoo.

Toni Hevonkorpi & Jaakko Isteri- Olemme iloisia kun saimme Jaakon joukkueeseen. Halusimme hänet todella tänne. Hänellä on erittäin hyvä tekniikka ja pallo pysyy jalassa. Meillä pitää olla pelaajia, jotka omin avuin kykenevät ohittamaan vastustajan ja Yaska on juuri sellainen pelaaja. Hän pystyy pelaamaan sekä kärjesää että keskikentällä, mutta hänen paikkansa on mitä todennäköisimmin molempien kärkien alapuolella 4-4-2 järjestelmässä, sanoo Jaron valmentaja Keijo Paananen.

- Pelaan mieluiten juuri Keijon mainitsemalla paikalla, mutta muutkin paikat käyvät. Parhaat ominaisuuteni ovat luultavasti tekniikka ja pelin ymmärtäminen, Isteri sanoo.


Takaisin