8.11. 2005
Paatelainen uskoo joukkueeseen

Uskoa kaikkeen muuhun paitsi joukkueeseen, jonka kanssa on juuri nyt tehnyt sopimuksen, olisi lähes virkavirhe, mutta kuitenkin aniharva uskaltaa sen sanoa niin suoraan kuin Mikko Paatelainen tiistain lehdistötilaisuudessa. Hänen tapansa antaa lausuntoja on erittäin myönteinen ja lisäksi kaikkea muuta kuin suomalainen tapa.

- Jarolla on hyvä joukkue kasassa ensi kesänä ja pääsemme vähentään viiden sakkiin, mutta uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon ja saavuttaa jonkun Eurocup-paikan, Paatelainen sanoo. Nämä ovat tietysti omia ajatuksiani, eikä asiasta ole vielä keskustelut joukkueen sisällä. Jaro on saanut pitää lähes kaikki haluamansa pelaajat viime kaudelta, ja lisäksi on hankittu muutamia erittäin hyviä vahvistuksia. Sekä Jaakko Isteri että Toni Junnila ovat pelaajia, joiden potentiaali on suuri, Paatelainen lisää.

Jaron valmentaja Keijo Paananen oli erittäin tyytyväinen kertoessaan Mikon tulosta joukkueeseen.

- Olen erittäin iloinen, että pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen Mikon kanssa. Neuvottelut ovat sujuneet hyvin ja nyt hän on Jaron. Enää emme hae pelaajia, joita emme ole kartoittaneet eikä miettineet mihin heitä tarvitsemme. Mikko on varsinainen maalintekijä, ja sellaista tarvitsemme. Hän on boksissa pallon tullessa ja hän pelaa joka tilanteen loppuun saakka. Nyt meillä on useita hyvän tason pelaajia, joiden on huolehdittava siitä, että keskityksiä tulee hyökkääjillemme. Uskon Jaron tekevän ensi vuonna enemmän maaleja kuin tällä kaudella, Paananen sanoo. Näen sen lähinnä myönteisenä, että Mikko viettää talven Skotlannissa. Siellä hän saa paljon peliaikaa ja ottelutuntumaa ennen tänne tuloaan. Toivon, että hän saapuu tänne jo maaliskuun alussa. Olisi hyvä, jos hän pelaisi jo Turun otteluissa, jolloin kohtaamme Interin ja TPS:n liigacupissa.


Takaisin