Jaron kotisivut uudistuneet kotisivut aukeavat muutaman viikon kuluessa

FF Jaron kotisivujen kanssa on ollut ongelmia koko talvikauden ajan, eikä sivuja ole päivitetty juuri lainkaan. Tänä aikana Jaro on keskittynyt uusien kotisivujen ja ns. "Webbiteamin" rakentamiseen. Sivustot rakentaa Jarolle vaasalainen Creamarketing, jolla on vankkaa kokemusta urheiluseurojen kotisivuista. Creamarketing on luonut yhdessä jääkiekon Mestiksessä pelaavan Vaasan Sportin kanssa kokonaisuutena hyvin toimivan kaksikielisen paketin, jonka Jaro nyt ottaa käyttöönsä.

Sivustot tulevat olemaan nykyaikaisia vaatimuksia vastaavat, mutta tarjoavat entistä enemmän laadukasta sisältöä kannattajiemme ja Yhteistyökumppaneillemme on luvassa entistä enemmän laadukasta näkyvyyttä tyylikkäässä web-ympäristössä.

Kokoamme kasaan webbiteamia, johon toivoisimme saavamme mukaan vielä lisää henkilöitä. Webteam tulee vastaamaan Jaron mediaosaamisesta, tiedotteista ja julkaisuista. Tällä hetkellä Webteamiin haetaan ensisijaisesti vielä yhtä ruotsinkielen kääntäjää, Englannin kielen kääntäjää ja yhtä markkinoinnista ja viestinnästä kiinnostunutta ihmistä.

Vaasan Sportin kotisivuille pääset tutustumaan osoitteesta www.vaasansport.fi Creamarketingin sivut löydät osoitteesta www.creamarketing.fi

-Jukka Karjalainen-

jukka@ffjaro.fi

TAKAISIN