6.3. 2007
Loma on takana

Jaron edustusjoukkue oli viime viikon lomalla. Tosin jokaisella pelaajalla oli mukanaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Italian Serie B:stä Jaroon siirtynyt Marco Matrone kertoo pienen loman tulleen hyvään väliin. ”Pari kuukautta on tehty hurjasti töitä ja treenattu kovaa. Loma tuli sopivaan väliin. Kävin moikkaamassa perhettä ja kavereita Espoossa, ja tein Mikan antaman harjoitusohjelman. Nyt minulla ja muilla jätkillä on taas virtaa ja voimaa jatkaa hommia. Täysillä mennään eteenpäin”, Matrone selventää.

Marco Matrone pelasi viime kaudella Serie B:n AC Arezzon joukkueessa. Nyt Marco on tullut tullut Pietarsaaresta hakemaan ensimmäisiä peliminuutteja Veikkausliigasta, ja kehittymään pelaajana. ”Pidän Pietarsaaresta. Kaupunkin on oikein hyvä. Italiassa asuin myös pienessä kaupungissa, joten en kaipaa suurkaupungin elämää. Olosuhteet ovat täällä hyvät kehittyäkseni paremmaksi pelaajaksi. Myös seura on hoitanut asiat hienosti, joten ongelmia ei ole ollut”.

Jaro jatkaa LiigaCup taivaltaan lauantaina Valkeakoskella. Tavoitteena on hakea tarvittavat pisteet Hakalta, ja mennä jatkoon alkulohkosta. ”Nyt treenataan hyvin, ja lähdetään hakemaan pinnoja lauantaina Hakalta. Jatkopaikka on lähellä, joten kahdesta viimeisestä ottelusta pitää ottaa pisteitä. Täysillä lähdetään voittamaan”, Matrone kiteyttää tämän viikon suunnitelmat.

Jaro kohtaa Hakan Valkekoskella lauantaina klo. 14.00. Viimeisessä alkulohkon ottelussa joukkue matkaa AC Oulun vieraaksi. Tämä ottelu pelataan reilun viikon päästä 14.3.2007.

TAKAISIN