Jaros nya hemsidor öppnas inom några veckor

Det har förekommit en del problem med Jaros hemsidor under vinterns lopp vilket lett till att sidorna inte uppdaterats särskilt ofta. Under tiden har man inom Jaro koncentrerat sig på att bygga upp nya hemsidor samt ett sk. ”Webbteam”. Sidorna byggs opp av vasafirman Creamarketing, som har långvarig erfarenhet av webbsidor för idrottsföreningar. Tillsammans med FM serie laget i ishockey Vasa Sport, har Creamarketing byggt upp en välfungerande tvåspråkig helhet som Jaro nu kommer att ta i bruk.

Sidorna kommer att uppfylla moderna krav och erbjuder våra fans ännu mera kvalitets innehåll. Våra samarbetspartners kommer också få mera synlighet i vår stiliga webb-miljö.

Vi samlar också ihop ett webbteam, till vilket vi ännu hoppas få med fler personer. Teamet kommer att ansvara för Jaros mediakunnande, information och publikationer. För närvarande söker vi ännu översättare, en för svenska och en för engelska samt en person som är intresserad av marknadsföring och kommunikation.

Du kan bekanta dig med Vasa Sports hemsidor på adressen www.vaasansport.fi  Creamarketings hemsidor hittar du på adressen www.creamarketing.fi

-Jukka Karjalainen-

jukka@ffjaro.fi

TAKAISIN