28.11. 2005
Paananen selventää
Jaron valmentaja Keijo ”Keke” Paananen haluaa selventää eräiltä osin tällä kotisivulla 27.11. kirjoitettua tekstiä joukkueen harjoituksista.
- Pelaajat ovat nyt pitäneet lakisääteisen lomansa ja voimme aloittaa harjoittelun jälleen. Jokaisen harjoituksen ja momentin takana on tarkka suunnittelu ja ajatus, että jokainen harjoituskerta vie pelaajaa lähemmäksi huippukuntoa ja myös kehittää peliä.
Lue lisää >>
27.11. 2005
Jaro yhteisharjoituksiin vasta tammikuussa
Jaron pelaajat kokoontuvat yhteen ensi kertaa vasta joulunpyhien jälkeen valmistautumaan kauteen 2006.
Jaron harjoituskausi alkaa toden teolla 2. tammikuuta, mutta ihan lomailun merkeissä pelaajat eivät joulukuutakaan sentään vietä.
Lue lisää >>

22.11. 2005
Koljander esittäytyi
Kukaan Jaron johdosta ei ole nähnyt Markus Koljanderin pelaavan. Maalivahtivalmentaja Jari Lehto sanoo kuitenkin, että hän on pannut Markuksen merkille, kun Jaro on pelannut FC Hakaa vastaan.
Lue lisää >>

22.11. 2005
Koljander korvaa Fredriksonin
Jaron uuden maalivahdin nimi on Markus Koljander. Hän on syntynyt Valkeakoskella ja on edustanut paikallista suuruutta FC Hakaa koko uransa ajan. 22-vuotias Markus on saanut hyvän maalivahtikoulutuksen emäseurassaan entisen maajoukkuemaalivahdin Olli Huttusen johdolla.
Lue lisää >>
20.11. 2005
Otto ei jatkaa enää Jarossa
Otto Fredriksonin aikaraja meni lauantain vastaisena yönä umpeen. Jaron johto on odottanut hänen vastaustaan kauden lopusta lähtien lokakuussa ja siirtänyt määräaikaa jo pariinkin kertaan, jotta Otto ei kokisi tekevänsä mitään liian äkkinäistä.
Lue lisää >>
Jaakko Nevanlinna18.11. 2005
Valmennustiimi laajeni
Jaakko Nevanlinna tulee ensi kaudella vastaamaan Jaron pelaajien fyysisen harjoituksen suunnittelusta. Jaskalla oli sama tehtävä Siku Boströmin valmentaessa Jaroa. Hannu Tourulla ei ollut minkäänlaista apuvalmentajaa, vaan halusi hoitaa koko valmennussuunnittelun itse,
Lue lisää >>
10.11. 2005
ISÄNPÄIVÄLLE

Gör mål Jaro! - Från ruinens brant 1999 till etablerad ligaklubb 2005

Myytävänä Jaron toimistolla Etelämummenkatu 20.

10.11. 2005
Gör mål Jaro! - Från ruinens brant 1999 till etablerad ligaklubb 2005
Jalkapallokirjassa "Gör mål Jaro! - Från ruinens brant 1999 till etablerad ligaklubb 2005" kirjailija paneutuu tapahtumiin kulissien takana FF Jarossa vuosina 1999-2005. 480-sivuinen teos on runsaasti kuvitettu ja sisältää noin 250 kuvaa.
Lue lisää >>
8.11. 2005
Paatelainen uskoo joukkueeseen
Uskoa kaikkeen muuhun paitsi joukkueeseen, jonka kanssa on juuri nyt tehnyt sopimuksen, olisi lähes virkavirhe, mutta kuitenkin aniharva uskaltaa sen sanoa niin suoraan kuin Mikko Paatelainen tiistain lehdistötilaisuudessa. Hänen tapansa antaa lausuntoja on erittäin myönteinen ja lisäksi kaikkea muuta kuin suomalainen tapa.
Lue lisää >>
8.11. 2005
Paatelainen jatkaa Jarossa
Mikko Paatelainen jatkaa ensi kaudella Jarossa. Hän viettää kuitenkin talven Skotlannissa ja tulee Pietarsaareen maaliskuun puolessa välissä ehtiäkseen tulla ”sinuiksi” joukkueen ja ja joukkuetovereidensa kanssa, ennen kuin tositoimet alkavat huhtikuussa.
Lue lisää >>

8.11. 2005
Kaupunki panttaa Uefan rahoja 

Uefa myönsi Pietarsaaren kaupungille 30000 € katsomon uudistamiseksi, ja rahat on käytettävä tämän vuoden aikana, muutoin ne peritään takaisin. Tuen saa esittämällä kuitin. Rahat riittävät 3000 muovituoliin.
Lue lisää >>

4.11. 2005
Toni Junnila Jaroon
Jaro vahvisti rivejään jälleen perjantaina, kun hyökkääjä Toni Junnila allekirjoitti yksivuotisen sopimuksensa Jaron kanssa. Junnilla on pelannut kaksi edellistä kautta Tampere Unitedissa. Keväällä hän sai hyvin peliaikaa, mutta syksyllä hän oli useimmiten penkillä. Ennen Tampere-vuosiaan hän pelasi kaksi kautta FC Jazzissa.
Lue lisää >>
2.11.2005
Liigacupin ohjelma jokseenkin selvä
Jaron ohjelma Liigacupissa on lähes selvä, ilmoittaa valmentaja Keijo Paananen. Ensi vuoden Liigacupia ei edellisvuosien tapaan pelata turnausmuotoisena, vaan joukkueet voivat keskenään sopia otteluajankohdista.
Lue lisää >>
1.11. 2005
Hevonkorpi ja Luoma jäävät
Sekä Toni Hevonkorpi ja Juha Luoma pelaavat ensi kaudella Jarossa. 
- Sopimukset ovat periatteessa valmiina, sanoo puheenjohtaja Timo Kuusisto.
Eli sopimusneuvottelut ovat päätöksessään ja molemmat osapuolet ovat sopimukset hyväksyneet, mutta paperit ovat edelleen Jaron toimistossa. 

Lue lisää >>
1.11. 2005
Jaakko Isteri uusi Jarossa
Jaakko ”Yaska” Isteri on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Jaron kanssa. Hän viihtyy parhaiten luovanao pallotaiturina ja keskikentän rakentajana, mutta hallitsee myös maalinteon. Hän on pelannut 50 liigaottelua tehden niissä yhteensä 10 maala.
Lue lisää >>